Eskişehir’de sinir krizi geçiren adam dehşet saçtı

Eskişehir’de yaşayan İran uyruklu şahıs, Bangladeşli eşiyle yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi. Hem eşini hem de kendisini bıçaklayan zanlı, ardından evi ateşe verdi. 

GÜNDEM 21.06.2022, 11:07 21.06.2022, 17:36
Eskişehir’de sinir krizi geçiren adam dehşet saçtı

Edinilen bilgiye göre, Sütlüce Mahallesi’nde ikamet eden 44 yaşındaki İran uyruklu Hamid S., akşam saatlerinde 38 yaşındaki Bangladeşli eşi Ferini R. İle tartışmaya başladı. Sözlü tartışmada kısa süre sonra sesler yükseldi. Öfkesine hâkim olamayan İran uyruklu şahıs, eline aldığı bıçakla eşini yaraladı. Eşinin ardından kendisini de bıçaklayan Hamid S., sonrasında evi ateşe verdi. 

Polis ekipleri, kapıyı koçbaşı ile kırdı

Dumanların hızla yayılması üzerine sokak üzerinde büyük panik yaşandı. Bölgedeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Apartman içinde bulunan 2 kişi de dumandan etkilenerek rahatsızlandı. Koçbaşı ile evin kapısını kıran polis ekipleri Hamid S.’yi etkisiz hale getirdi. Defalarca kez bıçaklanan kadının vücudunda üçüncü derece yanıklar oluştuğu belirlendi. Ambulansa bindirilerek Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ferini R.’nin tedavisi devam ediyor. Kendisini de bıçakla yaralayan ve dumandan etkilenen Hamid S. ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

“Bir süre sonra bizim evin içi de tamamen duman oldu”

Olay anında büyük bir korku yaşadıklarını dile getiren apartman sakinlerinden Mustafa Kale, “Biz kendileri ile aynı apartmanda oturuyoruz. Ben camdan dışarı baktığımda, karşıdaki apartmanda el kol hareketleri gördüm. Sanki bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Ardından birdenbire dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları görünce çok panikledik. Hemen ekiplere ihbarda bulunduk. Bir süre sonra bizim evin içi de tamamen duman oldu. Ben diğer apartman sakinlerini de uyarmak için kendimi dışarı attım. Koridorlar tamamen duman altı olmuş vaziyetteydi. Çok büyük bir korku yaşadık. Ekipler de bir an önce buraya gelerek duruma müdahale ettiler. Onlara da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)