Erzurum merkezli 5 ilde operasyon!

Erzurum merkezli olmak üzere 5 şehirde uyuşturucu satıcılarına "şafak" baskını gerçekleştirildi.

GÜNDEM 17.11.2020, 09:15 18.11.2020, 17:32
Erzurum merkezli 5 ilde operasyon!

Uyuşturucu satıcılarına yönelik Erzurum merkezli olmak üzere 5 kentte yapılan eş zamanlı "şafak" baskınında bazı zanlılar yakalanarak gözaltına alındı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli'de uyuşturucu satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında Erzurum, İstanbul, Ankara, Koceeli ve İzmir illerinde uyarıcı madde veya uyuşturucu ticareti yapıldığı saptanan 16 adrese şafak vakti eş zamanlı baskın gerçekleştirildi.

Baskında Polis Özel Harekât ekipleri, çevik kuvvet ekipleri ve asayiş ekiplerinden oluşan yaklaşık 120 polis görev aldı.

Çok sayıda zanlının uykularında yakalanarak gözaltı uygulandığı operasyonda, şüphelilerin ev ve işyerlerine, kapıları "koçbaşı" ile kırılarak girildi. Adreslerde narkotik dedektör köpekleri ile arama yapan ekipler uyuşturucu maddeler ele geçirdi.

Operasyonda uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen ve "torbacı" olarak isimlendirilen bazı zanlılar yakalanarak gözaltına alındı.

Arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)