İstanbul'da 46 adrese baskın!

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına nefes aldırılmıyor. 1 yıl süren fiziki ve teknik takip sonrası 46 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda zanlı gözaltına alındı.

GÜNDEM 17.11.2020, 09:24 18.11.2020, 17:32
İstanbul'da 46 adrese baskın!

İstanbul'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı baskında çok sayıda zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak adlandırılan uyuşturucu tacirlerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Narkotik ekipleri, yaklaşık 1 yıla yakın süren fiziki ve teknik takipten sonra 46 adres belirledi. Belirlenen 46 zanlının yakalanması için de eş zamanlı baskın gerçekleştirildi.

İstanbul'un Silivri ilçesinde 46 adrese baskın yapan ekiplere yerden Polis Özel Harekât timleri, havadan polis helikopteri destek sağladı.

"Hassas burun" olarak adlandırılan polisin can dostları dedektör narkotik köpeklerin de katıldığı aramalarda, girilen evlerin gizli bölmelerine ve çeşitli yerlerine saklanmış uyarıcı maddeler ve uyuşturucular ele geçirildi, çok sayıda şüpheliye gözaltı uygulandı.

Zanlıların büyük bölümünün yakalandığı, geriye kalan şüphelilerin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Adreslerdeki aramalar ise devam ediyor.

Yorumlar (0)