Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'dan evini boşaltmasını istedi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, eşinin evden çıkmayı kabul etmediğini belirterek, "Feyza Aktan evimi gasp etti." dedi. 

MAGAZİN 17.11.2020, 09:26
Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz, 2016 senesinde Feyza Aktan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, kendisinden 20 yaş küçük olduğu öğrenilen kız arkadaşı ile 2018 senesinde dünyaevine girmişti. 

Ünlü çift, ihanet iddialarının ardından Aile Mahkemesi'nde boşanmıştı. Tek celsede ayrılan Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki gerginlik devam ediyor. 

Tazminat ve nafaka alamadı

Mahkeme tarafından verilen karara göre Özcan Deniz, İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki konutunda yaşamayı sürdürecekti. Fakat Feyza Aktan'ın ayrılıktan sonra tazminat ve nafaka alamadığı, bu nedenle evden ayrılmayı kabul etmediği öğrenildi.

"Evi boşalt" dedi

Özcan Deniz, bunun üzerine oğlu ile evde yaşamını sürdüren Feyza Aktan'dan evi hemen boşaltmasını ve anahtarı kendisine vermesini talep etti. 

Kabul etmeyince suç duyurusunda bulundu 

Feyza Aktan'ın çekilen ihtarnameye rağmen konutu boşaltmadığı belirtildi. Özcan Deniz'in, Feyza Aktan hakkında suç duyurusu yaptığı ifade edildi. Özcan Deniz'in "Feyza Aktan evimi gasp etti." dediği ve bunun üzerine tahkikat başlatıldığı öğrenildi. 

15 milyon liralık tazminat istemişti

Ünlü çift, 2019 senesinin Haziran ayında ayrılmıştı. Feyza Aktan, bir süre önce Özcan Deniz'e "Tekrar evlenmezsek bana 15 milyon liralık tazminat öde." demişti. 

Özcan Deniz'in eski eşine 15 milyon liralık tazminat ile ayda 50 bin liralık nafaka ödemesi, ayrıca bir araba ve iki ev vermesi gerektiği ileri sürülmüştü.

Yorumlar (0)