Erdoğan: Her evde araba var

Erdoğan, "Halkın evine götürecek ekmeği olmadığını söylüyorlar. Bunu kim diyor? İP'lisi, CHP'lisi... Bunlarda ne edep ne de haya var. Bunlar ne yazık ki böyle." dedi.

GÜNDEM 25.10.2021, 20:24 26.10.2021, 14:26
Erdoğan: Her evde araba var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısının akabinde basın mensuplarının karşısına geçti.

Gündeme dair çok sayıda hususta değerlendirmeler yapan Erdoğan, muhalefet partilerinin ekonomi eleştirilerine de cevap verdi.

"Vatandaşlarımız için dertleniyoruz"

Türk halkının kurduğu hayaller için dertlendiğini dile getiren Erdoğan, "Vatandaşlarımızın sofrasındaki aşının, ekmeğinin, evindeki doğal gazın, elektriğin, ailesi ve kendisi için kurduğu hayaller için dertleniyoruz." sözlerini sarf etti.

"Her evde araba var"

Muhalefet partilerini sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı, "Halkın evine götürecek ekmeği olmadığını söylüyorlar. Bunu kim diyor? İP'lisi, CHP'lisi... Bunlarda ne edep ne de haya var. Bunlar ne yazık ki böyle. Hepiniz görüyorsunuz, her evde araba var. İkinci el otomobil yetişmiyor. Böyle bir durum söz konusu. Bunları nasıl olur da görmemezlikten gelirsiniz?(!) Bunu medyada anlatıp vatandaşları kandırabilirsiniz fakat bizi asla kandıramazsınız. Biz bunların hepsinin istatistiklerini tutuyoruz, nerede ne olduğunu çok iyi biliyoruz." dedi.

Yorumlar (0)