Erdoğan deprem bölgesine gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'da enkaz altında kalarak can veren AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın ailesini aradı ve taziye temennilerini iletti. Bölgeyi ziyarette bulunacağını kaydeden Erdoğan, "Biz de başkent Ankara'dan dualarımızı gönderelim inşallah." dedi.

GÜNDEM 08.02.2023, 00:12 08.02.2023, 12:52
Erdoğan deprem bölgesine gidiyor

Erdoğan, Adıyaman Valiliğinde (Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi), kentte meydana gelen depremin ardından gerçekleştirilen arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile telefonda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaismailoğlu aracılığıyla depremde yaşamını yitiren Taş'ın ağabeyi Ahmet Taş ile de konuştu.



"Deprem bölgesini dolaşacağım"

Acılı aileye başsağlığı temenni eden Erdoğan, "Allah sabır versin. Rabb'im inşallah onu, şehitler sınıfına kabul eder. Tabii eşi de aynı şekilde şehadet şerbetinden içti. Tüm Taş ailesine en içten duygularla sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Ben de deprem bölgesini dolaşacağım, Allah'ın izniyle Adıyaman'a da uğrayacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun." şeklinde konuştu.

Bölgeyi ziyarette bulunacağını kaydeden Erdoğan, "Tüm aileye, cenaze namazına iştirak edecek bütün kardeşlerime sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Ruhu şad olsun. Biz de başkent Ankara'dan dualarımızı gönderelim inşallah." dedi.

Öte yandan Taş, toprağa verildi.

Yorumlar (0)