Bakan Özer: Altı ilde tatil süresi uzatıldı

Mahmut Özer, "Dört kentte iki hafta, diğer altı kentte ise bir hafta tatil yaptığımızı söylemiştik. Bugün itibarıyla 10 kentin tümünde eğitim öğretime iki hafta ara verdik." dedi.

EĞİTİM 08.02.2023, 00:38 09.02.2023, 18:12
Bakan Özer: Altı ilde tatil süresi uzatıldı

Milli Eğitim Bakanı Özer, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen Malatya'da açıklamalar yaptı.

Özer, konuşmasına ülkemize başsağlığı temenni ederek başladı.



"Bugün dünden iyi durumdayız"

İki gündür Malatya'da olduğunu anımsatan Özer, şunları kaydetti:

"Süreçleri eşgüdümlü bir şekilde koordine etmekteyiz. Şunu özellikle ifade etmek isterim. Bugün dünden çok daha iyi durumdayız, yarın Allah'ın izniyle çok daha iyi bir noktada olacağız. Beraberlik, birlik içinde bu zorlukların üstesinden hep beraber geleceğiz. Bugünler beraberlik, birlik vaktidir. Beraberlik ve birlik vakti içinde koordineli bir biçimde bütün kaynaklarımızı efektif şekilde kullanarak Allah'ın izniyle bu zorlukların üstesinden geliyor olacağız."



"Diğer altı kentte de iki hafta tatil olacak"

Bakan Özer, bütün ekiplerin koordinasyon içerisinde çalıştığının altını çizerek, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Allah'ın izniyle süreçleri başarılı bir şekilde nihayete erdireceğiz. Ben ek bir bilgi vereceğim. Daha evvelden bütün ülkede okulların 13 Şubat tarihine değin kapatıldığını açıklamıştık fakat dört kentte iki hafta, diğer altı kentte ise bir hafta tatil yaptığımızı söylemiştik. Bugün itibarıyla 10 kentin tümünde eğitim öğretime iki hafta ara verdik. Bunu da bütün Türkiye'yle paylaşmak isterim. Yeniden başımız sağ olsun, Allah'ın izniyle bu zorlukların üstesinden hep beraber geleceğiz."

Yorumlar (0)