Erdoğan'dan Saadet Partisine sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’ye ziyaretinin ardından bu kez de Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü evinde ziyaret etti.

GÜNDEM 07.01.2021, 18:08 09.01.2021, 15:30 Hanife
Erdoğan'dan Saadet Partisine sürpriz ziyaret

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü evinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hafta başında evinde ziyaret etmişti. Bugün de sivil bir araçla Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Asiltürk'ü ziyaret etti.



1 saat sürdü

Temel Karamollaoğlu’nu panikletecek görüşme, 86 yaşındaki Oğuzhan Asiltürk’ün Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde gerçekleşti. Erdoğan ve Asiltürk yaklaşık bir saat görüştü.

Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makam aracına kadar uğurladı. Erdoğan, bu sırada binalardan kendisini alkışlayan vatandaşlara el salladı.



En son Şevket Kazan'ın cenaze töreninde bir araya gelen Erdoğan ile Alistürk’ün görüşmesi Saadet Partisi’nde büyük bir etki yarattı.

Ziyarete ilişkin isim vermeden CHP’nin kanalına açıklamada bulunan Saadet Partisi kaynakları, ziyaretin kendileri büyük bir sürpriz olduğunu ve partinin aynı noktada durmaya devam ettiği belirtildi.

Yorumlar (0)