Erdoğan'dan emekli ve çalışanlara müjde: "Telafi edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük'te düzenlenen mitingde CHP'deki para sayma tartışmasından ekonomideki gidişata dair pek çok konuya değindi. "Emeklilerimiz ile çalışanlarımızın yaşadığı sıkıntıları çözeceğiz." diyen Erdoğan, vatandaşların refah kaybını telafi edeceklerini belirtti.

GÜNDEM 22.03.2024, 15:50 Hakan Öksüz
Erdoğan'dan emekli ve çalışanlara müjde: "Telafi edeceğiz"

AK Parti'nin Karabük'te gerçekleştirilen mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet partisi CHP'de patlak veren para sayma görüntüleri hakkındaki tartışmaya değindi. 

CHP'deki para sayma tartışması

CHP'ye eleştiride bulunan Erdoğan, "Deste deste para görüntüleri ortaya saçıldı. Avro mu dersin dolar mı, valiz valiz paralar. Daha kendi içlerinde bile birlikleri yok, kaldı ki ülkeye faydaları olsun. Türk siyasetini kirletiyorlar, buna kimsenin hakkı yok. DEM ile iş birliği halindeler ama sorsan 'yok' derler. DEM, masanın gizli ortağıdır." dedi.

"Emeklilerimiz ile çalışanlarımızın yaşadığı sıkıntıları çözeceğiz"

Ekonomi hakkında mesajlar veren Erdoğan, "Emeklilerimiz ile çalışanlarımızın yaşadığı sıkıntıları çözeceğiz. Vatandaşların refah kaybını telafi edeceğiz. Bu boynumuzun borcudur. Hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra sözümüzü söyleyeceğiz. Enflasyon, önümüzdeki en büyük sorun. 2024'ün ikinci yarısı itibarıyla enflasyon düşüşe geçecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)