Emekliler dikkat! Erdoğan’dan emeklilere promosyon müjdesi

Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere 8 ila 12 bin TL arasında promosyon müjdesi verdi.

GÜNDEM 21.03.2024, 16:11 21.03.2024, 16:15 Buse Önder
Emekliler dikkat! Erdoğan’dan emeklilere promosyon müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitinginde yaptığı konuşmada, kamu bankalarının emeklilere ödeyeceği promosyon ödemelerine ilişkin detayları açıkladı. Ayrıca, muhalefete eleştirilerde bulunan Erdoğan, destek pankartlarıyla 2028 seçimleri için çağrı yapıldığını da belirtti.

Erdoğan, mitingdeki konuşmasında, kamu bankalarının emeklilere yapacağı promosyon ödemelerinin 8 ila 12 bin TL arasında olacağını vurguladı. Ayrıca, diğer özel bankaların da bu promosyona katılacağına inandığını ifade etti.

Dikkat çeken pankart

Mitingde dikkat çeken bir detay ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için kullandığı "Son seçimim" açıklamasının ardından Kayseri mitinginde destek pankartlarının açılmasıydı. Pankartlarda, “Bu bir final olamaz, hayaller yarım kalamaz” sözleriyle Erdoğan'ın 2028’de tekrar aday olması için çağrı yapıldı.

Erdoğan, Kayseri'nin geçmişteki desteklerinden bahsederek, 14-28 Mayıs seçimlerinde Kayseri'nin ahde vefasını bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Ayrıca, 31 Mart'a kadar olan sürede çalışmaların devam edeceğini ve Cumhur İttifakı olarak halkın desteğini beklediklerini belirtti.

‘Ülke 21 yılda 3 kat büyüdü’

Konuşmasında Türkiye'nin ekonomik başarılarına da değinen Erdoğan, ülkenin 21 yılda 3 kat büyüdüğünü ve hedeflerinin önümüzdeki dönemde daha da büyümek olduğunu vurguladı. Ayrıca, ülkede yaşanan felaketlerden en büyüğünün 6 Şubat depremleri olduğunu ve bu felaketlerle mücadele ettiklerini dile getirdi.

Muhalefete yönelik eleştiriler

Erdoğan'ın açıklamaları arasında muhalefete de yönelik eleştiriler yer aldı. CHP'li yöneticileri sürekli ayrımcılığa ve ırkçılığa maruz kalmakla suçlayarak, belediyelerin kaynaklarını yanlış yerlerde kullandıklarını ifade etti.

Ayrıca, muhalefetin içinde değişim arayışlarının başladığını belirten Erdoğan, muhalefetin 31 Mart'tan sonra yeni bir meydan muharebesi yaşayabileceğini öne sürdü.

Kayseri’ye 171 milyar yatırım

Son olarak, Kayseri'ye yapılan yatırımlara da değinen Erdoğan, 171 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yapıldığını ve şehre yeni üniversiteler, spor tesisleri, sağlık tesisleri ve konutlar kazandırıldığını belirtti.

Yorumlar (0)