Erdoğan'dan Büyük Taarruz ve Atatürk paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Taarruz'un 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla paylaştığı mesajda, "Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı yâd ediyorum." ifadelerini kullandı. Milli Savunma Bakanlığı ise Büyük Taarruz ile ilgili görüntüler ve tarihi kayıtların yer aldığı yeni internet sitesini duyurdu.

GÜNDEM 26.08.2022, 22:39 26.08.2022, 22:45 Hakan Öksüz
Erdoğan'dan Büyük Taarruz ve Atatürk paylaşımı!

Büyük Taarruz ile düşmanın denize döküldüğü 30 Ağustos'un 100'üncü yıl dönümüne çok az kaldı. Gelecek hafta salı günü kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili hazırlıklar şimdiden başladı. 

Resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Taarruz'un bağımsızlığın sembollerinden biri olduğunu belirtti. Erdoğan paylaşımında, "Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı yâd ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Büyük Taarruz ile ilgili tarihi kayıtlar bu sitede!

Öte yandan Büyük Taarruz'un 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından da bir internet sitesi hazırlandı. Söz konusu siteye ilişkin duyuru, MSB'nin Twitter hesabından yapıldı. Büyük Taarruz ile ilgili görüntülere, muharebe alanına ve tarihi kayıtlara ulaşmak isteyen vatandaşların, msb.gov.tr/BuyukTaarruz adresini ziyaret edebileceği belirtildi. Paylaşılan videoda, Sultan Alparslan'ın Malazgirt Zaferi'ne de atıfta bulunuldu.

Yorumlar (0)