Erdoğan'dan altılı masa çıkışı: Terör örgütleriyle el sıkıştılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada pazartesi günü bir müjde vereceğini açıkladı. Muhalefete yüklenen Erdoğan, "2007'de bizi Cumhurbaşkanı seçtirmemek için ne oyunlar oynadılar. Gezi'den sonra da aynısı oldu. 2023'teki seçimler için de kirli pazarlıklar yaptılar. Terör örgütleriyle masa altından el sıkıştılar." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 24.12.2022, 15:18 24.12.2022, 16:38 Hakan Öksüz
Erdoğan'dan altılı masa çıkışı: Terör örgütleriyle el sıkıştılar

Erzurum'daki miting alanında düzenlenen toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli mesajlar verdi. Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ile Çat Afet Konutları'nın yanı sıra yapımı sona eren diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, Erzurum'un Karadeniz'e bağlanarak dünyaya açılacağını söyledi. Erzurum'da yapılacak kent içi tramvay hattı hakkında bilgi veren Erdoğan, "Çalışmaları başlatıyoruz." dedi.

"Pazartesi günü, müjdeyi vereceğiz"

Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervi ile ilgili de bir müjde veren Erdoğan, "Bu müjdeyi pazartesi günü paylaşacağız. Karadeniz'de bulunan gazı kullanıma sunduktan sonra yeni müjdelerimizi de duyuracağız." ifadelerini kullandı.

"Bizi Cumhurbaşkanı seçtirmemek için ne oyunlar oynadılar"

Konuşmasında, muhalefet partilerinin liderlerinin buluştuğu altılı masaya da yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, ne zaman bir hamleye kalkışsa hep engelle karşılaştı. Cumhuriyetin ilk dönemindeki sanayi atılımları, daha sonraki yıllarda kesildi. Sonra darbeler ve vesayet yönetimi geldi. Bu oyunları bozmak için mücadele ettik. Eser siyasetinde bizimle boy ölçüşemeyenler, işi seçim yarışına döndürerek kazanmaya çalışıyor. Burası er meydanıdır. 2007'yi hatırlayın. Bizi Cumhurbaşkanı seçtirmemek için ne oyunlar oynadılar. 2013'teki Gezi olaylarını hatırlayın." vurgusunu yaptı.

"Bizim yaptıklarımızı yıkacaklar"

15 Temmuz 2016'da, FETÖ'nün darbe girişimi gecesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun faaliyetlerinden bahseden Erdoğan, "Tankların arasından geçti, belediye başkanının evinde kahve içti. Biz ise Atatürk Havalimanı'nda milletle buluştuk. 2023'teki seçimler için de kirli pazarlıklar yaptılar. Hedefleri, Cumhur ittifakı ile Erdoğan'ı devirmek. Yerine ne koyacaklar? Belli değil. Söyledikleri şeyden anladığımız şu. Gelince sadece bizim yaptıklarımızı yıkacaklar. Terör örgütleriyle masa altından el sıkıştılar." dedi.

Yorumlar (0)