Meteoroloji uyardı: Pazar günü kar bekleniyor

Meteoroloji, pazar günü itibarıyla İç Anadolu'da kar yağışlarının etkisini göstereceğini duyurdu. Kar yağışlarının pazartesi itibarıyla doğu bölgelerde de etkili olacağı belirtildi.

YAŞAM 24.12.2022, 15:50 Hakan Öksüz
Meteoroloji uyardı: Pazar günü kar bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağı uyarısında bulundu. Pazar günü itibarıyla İç Anadolu'da etkisini gösterecek kar yağışlarıyla birlikte hava sıcaklığının da düşeceği kaydedildi. Kar yağışlarının, pazartesi itibarıyla yurdun doğu bölgelerine kayacağı ifade edildi.

Bugün hava açık ve az bulutlu

Bugün (cumartesi) yurt genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceğini duyuran Meteoroloji, hava sıcaklığında gözle görülür bir değişimin yaşanmayacağını bildirdi. Akdeniz ile Doğu Anadolu'da hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği kaydedildi. Yurdun iç ve kuzey kesimlerinde ise hava sıcaklığı mevsim normallerinde olacak.

Hava sıcaklığı nasıl olacak?

Pazar günü itibarıyla İç Anadolu'da kar yağışı öngörülüyor. Hava sıcaklığının başkent Ankara'da gün içinde 3 dereceye kadar düşeceği kaydedildi. Çorum, Çankırı ve Kırıkkale'de gece sıcaklığı eksi 1 dereceye kadar inecek. Pazartesi günü İç Anadolu'da karla karışık yağış, doğu bölgelerde ise kar yağışı etkili olacak. 

Yorumlar (0)