Emniyet telsizinde güldüren diyalog: Ohh ohh...

"Ohh ohh" yazılı tişörtle terörle mücadele çalışması yürüten sahadaki ekibin telsizden verdiği bilgiye genel merkezden "Ohh ohh" cevabı geldi.

GÜNDEM 21.12.2020, 16:58
Emniyet telsizinde güldüren diyalog: Ohh ohh...

Hafta sonu düzenlediği operasyonda 30 kilogram uyuşturucu ele geçiren ve basının görüntü alması için uyuşturucu paketlerini "ohh ohh" şeklinde dizen Van polisinden sonra bugün de Muş polisi, yakaladığı sentetik uyuşturucu ile "ohh ohh" mesajı vermişti.

Mardin polisi de sahada "ohh ohh" yazılı tişörtlerle görev yaparak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) bakanlığın bütçe görüşmeleri sırasında Genel Kurulunda yaptığı konuşmaya destek verdi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya platformu Twitter'daki hesabından paylaşımda bulunarak, polis ekiplerinin sahada "ohh ohh" yazılı tişört giyip terörle mücadele konusunda kararlılık vurgusu yaptığını gözler önüne seren fotoğraflar yayımladı.

Kentteki güvenlik kameralarını takip eden birimdeki polislerin de "ohh ohh" yazılı tişört giydikleri görüldü.

Paylaşımda "38.20" numaralı ekibin merkez ile yaptığı telsiz görüşmesine yer verildi.

Merkeze seslenen 38.20, merkezden gelen "merkez dinlemede" yanıtı sonrası, "paraların PKK'ya gitmediği, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğü" belirtildi.

Merkez ise 38.20'nin sahadaki duruma ilişkin aktardığı bilgiye, "Ohh ohh takip ettim." şeklinde karşılık verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 12 Aralık 2020 tarihinde TBMM Genel Kurulunda bakanlığın bütçesi ile ilgili yaptığı konuşmada Şemdinli ve Yüksekova ilçelerine yeni kaymakamlık binalarının inşa edileceğini, Derecik ilçesinde ise kaymakamlık binasının temellerini attıklarını açıklayarak, paraların PKK'ya gitmediğini, millete gittiğini söylemiş ve "Ohh, ohh!" demişti. Süleyman Soylu'nun açıklamalarına tepki olarak HDP milletvekilleri 20 dakika boyunca masaları yumruklamıştı.

Yorumlar (0)