Didim Belediye Başkanı Atabay’a saldırı anı ortaya çıktı

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a saldırı düzenlenen an güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

GÜNDEM 20.06.2021, 14:21 21.06.2021, 09:21
Didim Belediye Başkanı Atabay’a saldırı anı ortaya çıktı

14 Haziran 2021 Pazartesi gününde Aydın Didim’de akşam avukatlarıyla beraber yemek yerken 5 kişi tarafından saldırıya uğrayan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Saldırganların Başkan Atabay’ın burnunu kırarak ani dirsek darbesi sonrası vücudunun çeşitli yerleriyle başına sopayla vurup Atabay’ı darp ettikleri kameralara yansıdı. Kameralarda o anda araya girmeye çalışan Avukat Nizamettin Bulut ve restoran çalışanları da olayda darp edildi. Kaçak otelin sahibinin kardeşi M.O. yerde yatan restoran çalışanına sandalye kaldırıp tehditler savurduğu görüldü.

Siyaset, medya, rant üçlüsüne ‘dur’ demeliyiz

Yayınlanan saldırı videosuna dair değerlendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “O kadar ahlaktan yoksunlar ki bunlar, arkadan saldırarak sonrasında yerde yatıp vücuduma ve kafama sopalarla vurmayı sürdürdüler. Araya girmeye çalışan restoran çalışanları ve misafirim avukatı da darp ettiler. İşte rantta gelinen son nokta bu. Süreci buraya taşıyan siyaset, medya ve rant üçlüsüne hep beraber dur demeliyiz.

İlkeli duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz

Kamuoyu şimdiye dek hiçbir şekilde akıllarla oynanmasına izin vermedi ve bundan sonra da vermeyecek. Bizler de milletimizin ve devletimizin bizlere verdiği kamu görevini yasalara uygun bir biçimde yapmayı sürdüreceğiz. İlkelerimizden bizi döndüremeyecekler ve ranta geçit vermeyeceğiz. Onlar tek, biz Didim’iz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)