Destici: Oyumuzu yüzde 100 artırdık

Mustafa Destici, "BBP olarak, en son amblemimizle katıldığımız Kasım 2015 seçimlerine göre oyumuzu yüzde 100 oranında artırmış bulunsak da bu bizim beklentilerimizin ve hedefimizin altında kaldı. Bunun nedenlerini de elbette ki MKYK'da (Merkez Karar ve Yönetim Kurulu), divanda, il başkanları ve tüm kurullarımızla masaya yatıracağız." dedi.

GÜNDEM 15.05.2023, 04:54
Destici: Oyumuzu yüzde 100 artırdık

BBP (Büyük Birlik Partisi) lideri Destici, partisinin genel merkez binasında Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne dair basın açıklamasında bulundu.

Seçim neticelerinin millet ve ülke için hayır getirmesi dileğinde bulunan Destici, teşkilat üyelerine ve kendilerine oy verenlere teşekkür etti.

Destici, BBP olarak ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini, buna rağmen halkın takdirinin bu şekilde gerçekleştiğini ifade etti.

"Sayın Erdoğan'ı destekleyeceğiz"

Seçimlerin neticelenmek üzere olduğuna dikkat çeken Destici, şöyle konuştu:

"BBP olarak, en son amblemimizle katıldığımız Kasım 2015 seçimlerine göre oyumuzu yüzde 100 oranında artırmış bulunsak da bu bizim beklentilerimizin ve hedefimizin altında kaldı. Bunun nedenlerini de elbette ki MKYK'da (Merkez Karar ve Yönetim Kurulu), divanda, il başkanları ve tüm kurullarımızla masaya yatıracağız."

Seçimin ikinci tura kalma olasılığına da değinen Mustafa Destici, "Eğer böyle bir netice olursa BBP, bütün gücü ve kadrolarıyla Sayın Erdoğan'ın yanında durmaya ve ona destek vermeye devam edecektir. Beklentimiz, ülke dışında kullanılan oyların sayımlarının bitmesiyle yüzde 50'nin üzerine ulaşarak seçimi ilk turda kazanmasıdır." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)