Dernek başkanı ve muhtar öldürüldü

Kastamonu'da bir kamyoncu, tartıştığı Hanönü Kamyoncular Derneği Başkanı'nın oturduğu kahvehaneye pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda dernek başkanı ile muhtar yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 31.10.2019, 06:50
Dernek başkanı ve muhtar öldürüldü

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 2 kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Hanönü'ndeki bir madenden yük taşıyan kamyoncu Hüseyin E. ile Hanönü Kamyoncular Derneği Başkanı Hüseyin Çorbacı arasında Hanönü ilçesindeki bir benzin istasyonunda tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine eve giden Hüseyin E, akrabaları Halil E. ve Gökhan E.'yi yanına alarak Hanönü Kamyoncular Derneği Başkanı Hüseyin Çorbacı'nın ilçe merkezinde oturduğu kahvehaneye geldi.

Kamyoncu Hüseyin E, beraberinde getirdiği pompalı tüfekle Hanönü Kamyoncular Derneği Başkanı Hüseyin Çorbacı ve birlikte oturduğu Gelinbükü Mahalle Muhtarı Mehmet Özcan'a ateş açtı.

Olayda ağır yaralanan Hanönü Kamyoncular Derneği Başkanı Hüseyin Çorbacı ve Gelinbükü Mahalle Muhtarı Mehmet Özcan ambulanslarla götürüldükleri Hanönü Toplum Sağlığı Merkezinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayetin ardından olay yerinden kaçan Hüseyin E, Halil E. ve Gökhan E, bir süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar (0)