Damat dehşet saçtı: Olan komşuya oldu!

Boşanma aşamasında olduğu eşini ve ailesini evlerinde ziyaret eden şahıs, tartışmaya başlayınca adeta gözü döndü. Eşini ve kayınvalidesini silahla vuran saldırgan o sırada gürültü nedeniyle dışarı çıkan komşuyu da vurmaktan çekinmedi.

GÜNDEM 20.03.2021, 12:58 21.03.2021, 11:20
Damat dehşet saçtı: Olan komşuya oldu!

İzmir’in Bayındır ilçesinde damat dehşeti yaşandı. Boşanma aşamasındaki kişi, eşini ve kayınvalidesini silahla vurdu. Olay sırasında çıkan gürültü nedeniyle sokağa çıkan komşuyu da silahla vurarak öldürdü.

Saldırgan, Hacı İbrahim Karaselvi Sokak’ta bulunan ikamette kayınvalidesi Serpil P.’nin evine geldi. Boşanma aşamasındaki damat Hüsnü T., kayınvalidesi Serpil P. ve eşi Serap T. ile tartışmaya başladı.

Eşini, kaynanasını ve komşusunu vurdu

3 kişi arasında çıkan tartışma büyüyünce Hüsnü T., hem kayınvalidesine hem de eşine silahla saldırdı. Anne kız olay yerinde can verirken, damat Hüsnü T., ise evin dışına çıktı. Damat, silah seslerini duyarak eve yaklaşan komşu Hamza K.’yi de ateş ederek ağır yaralanmasına sebep oldu.

Anne kız olay yerinde, komşu hastane yolunda öldü

Olayı duyan ve gören çevredeki insanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve kızının hayatını kaybettiğini tespit etti. Komşu Hamza K. ise yaralı olarak Bayındır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan da İzmir’e gönderilen komşu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cadde üzerinde yakalandı

Öte yandan, polis zanlı Hüsnü T.’yi, hemen cadde üzerinde suç aleti ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Yorumlar (0)