Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Soylu’dan sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara'da bir araya geldi. Soylu'nun talebi doğrultusunda gerçekleştiği öğrenilen görüşme 2 saat kadar sürdü.

GÜNDEM 04.10.2023, 12:40 04.10.2023, 18:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Soylu’dan sürpriz görüşme

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara'da görüştü. Görüşmeyi Soylu'nun talep ettiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Nahçıvan ziyareti dönüşünde Soylu’yu ağırladığı öne sürüldü.

Görüşmenin içeriği bilinmiyor!

Son zamanlarda hakkındaki iddialar ile bu iddialara verdiği sert cevaplarla gündeme gelen Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan görüşme talep etti. Sözcü'nün aktardığı habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 Eylül akşamı Nahçıvan dönüşünde gerçekleşen ziyaret 2 saat kadar sürdü. Taraflardan görüşmenin içeriğine ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bahçeli, Soylu’ya destek vermişti

Erdoğan ve Soylu’nun dikkat çeken sürpriz görüşmesi Soylu hakkında çıkan bazı iddiaların ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Soylu'ya sahip çıkan ifadelerinin ardından gerçekleşti. Süleyman Soylu’nun her zaman arkasında olduğunu söyleyen Bahçeli, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı süresince koltuğunda bir saniye bile oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış ve bölücü terör örgütüne adeta kök söktürmüştür. Bu itibar ile Milliyetçi Hareket Partisi siyasi ahlakın ve vefanın bir gereği olarak Sayın Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Soylu, Yelikaya’yı ziyaret etmişti

Soylu dün ise TBMM İçişleri Komisyonu heyeti ile beraber Ankara'daki saldırı girişiminin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etmişti.

Yorumlar (0)