Çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu: 5 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin şehit olduğu duyuruldu. Açıklamada, ilk belirlemelere göre 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisine yer verildi.

GÜNDEM 20.11.2023, 16:57 Şeyda Gül
Çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu: 5 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde çıkan çatışmaya ilişkin bilgi verildi. Bölücü terör örgütü mensupları ile sıcak temasa girildiği kaydedilen MSB açıklamasında, Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin şehit olduğu ifade edildi. Açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 20 Kasım 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temas sonucunda, kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse şehit olmuştur” ifadelerine yer verildi.

5 terörist etkisiz hale getirildi

İlk belirlemelere göre 5 teröristin temasta etkisiz hale getirildiği vurgulanan açıklamada, bölgede operasyonların devam etmekte olduğu kaydedildi. Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Yorumlar (0)