Büyükelçi atamaları belli oldu! Metin Feyzioğlu detayı…

Bazı daimi temsilci ve büyükelçilerin görev değişikliğine ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kapsamda büyükelçi olarak atanan isimlerden biri de Metin Feyzioğlu oldu. 

GÜNDEM 31.10.2022, 09:11 31.10.2022, 17:09
Büyükelçi atamaları belli oldu! Metin Feyzioğlu detayı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre; Avrupa Konseyi nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Kaan Esener, Kuzey Atlantik Antlaşması Teşkilatı nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Basat Öztürk, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ali Murat Basçeri, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Sadik Arslan ve Kosova Cumhuriyeti nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Çağrı Sakar merkeze alındı. 

KKTC Büyükelçiliği’ne Feyzioğlu atandı

Bu kapsamda Avrupa Konseyi nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği’ne Nurdan Bayraktar Golder, Kuzey Atlantik Teşkilatı nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği’ne ise Zeki Levent Gümrükçü getirildi. Yayımlanan kararnamede Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Metin Feyzioğlu’nun atandığı duyuruldu. Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği’ne Güven Begeç, Kosova Cumhuriyeti nezdindeki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne ise Sabri Tunç Angılı atandı.

Yorumlar (0)