Bursa'da 600 polisle operasyon!

Uyuşturucu satıcılarına yönelik Bursa'da "şafak" operasyonu düzenlendi.

GÜNDEM 20.10.2020, 08:30 20.10.2020, 15:38
Bursa'da 600 polisle operasyon!

Uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen çok sayıda şüphelinin yakalandığı şafak operasyonuna 600'ün üzerinde polis katıldı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu ticareti yapanlara karşı Bursa genelinde gerçekleştirilen eş zamanlı baskında, çok sayıda zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Uyarıcı madde ya da uyuşturucu ticareti yapıldığına dair tespitte bulunulan adreslere Polis Özel Harekât (PÖH) ekipleri, çevik kuvvet ekipleri ve asayiş ekiplerinin de içlerinde bulunduğu 600'ün üzerinde kahraman polisimiz tarafından "şafak" vaktinde eş zamanlı baskın gerçekleştirildi.

Operasyonda kapıları "koçbaşı" ile kıran Polis Özel Harekât (PÖH) ekipleri ev ve iş yerlerine girerek arama yaptı. Polis Özel Harekât ekiplerinin bir bölümü ise baskın yapılacak adreslerin etrafında ve sokak başlarında güvenlik önlemi aldı. 

Hassas burun olarak adlandırılan narkotik dedektör köpeklerinin de kullanıldığı operasyonlarda, uyuşturucu satışı yaptıkları tespit edilen çok sayıda zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle birlikte ruhsatsız silahlar da ele geçirildi.

Yorumlar (0)