Boğaziçi rektörü Bulu'nun çikolata ikramına öğrencilerin tutumu damga vurdu

Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atandığından beri protesto edilen Prof. Dr. Melih Bulu, kendisine protesto eden öğrencilere çikolata ikramında bulundu. Öğrencilerin İkramda bulunan görevliye davranışı ise sosyal medyada gündem oldu.

GÜNDEM 11.02.2021, 17:56 12.02.2021, 13:49 Hanife
Boğaziçi rektörü Bulu'nun çikolata ikramına öğrencilerin tutumu damga vurdu

Prof. Dr. Melih Bulu, Boğaziçi Üniversitesine Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle rektör olarak atandığı günden itibaren bazı gruplar tarafından protesto edilmeye devam ediliyor.

Kendisini protesto eden öğrencilere çikolata ikramında bulunan Melih Bulu'na öğrencilerin o anki tutumları sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

'Canım' diye seslenerek öğrencilere samimi bir şekilde yaklaşan görevli kişiye öğrenciler, “Canım diyecek bir durum yok. Şu anda bizim aramızda bir kavga var. Bizim arkadaşlarımızı tutuklattınız bu onun çikolatası mı?” diyerek polislere saldıran kişilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdiler.

Son olarak Boğaziçi Üniversitesi'nde eylem yapanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdıkları mektupta  Selahattin Demirtaş'ın da serbest bırakılmalarını istemişti.

Yorumlar (0)