Bursa'da halüsinasyon gördü, 'eşimle ilişkisi var' diyerek arkadaşını öldürdü

Bursa'da tabancayla vurulup yol kenarına bırakılan adamın katil zanlısı, cinayetin üzerinden 24 saat geçmeden yakalandı. Aldığı uyuşturucu maddenin etkisi ile halüsinasyon gören katil zanlısı, eşiyle kendisini aldattığını zannederek arkadaşını öldürdüğünü kabul etti.

YAŞAM 11.02.2021, 18:00 12.02.2021, 12:09
Bursa'da halüsinasyon gördü, 'eşimle ilişkisi var' diyerek arkadaşını öldürdü

Feci olay, dün sabah saatlerinde Bursa merkeze bağlı Osmangazi ilçesinde bulunan Çukurca Mahallesi yolu üzerinde yaşandı.

Aktarılan bilgiye göre, yoldan geçen vatandaşlar, bir şahsın yerde hareketsiz yattığını ve tepki vermediğini güvenlik ve sağlık ekiplerine iletti. İhbar üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekibi yönlendirildi. Sağlık çalışanlarının ilk müdahalesinde söz konusu şahsın öldüğünün tespit edilmesi üzerine inceleme başlatıldı. Güvenlik güçleri, vefat eden şahsın 41 yaşındaki Murat Bahadır olduğunu belirledi.

Güvenlik güçleri soruşturma başlatırken, Murat Bahadır'ın naaşı, kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Karısıyla aldattığını düşünmüş

Merhumun son olarak kimlerle görüştüğünü tespit edebilmek için güvenlik kamerası görüntülerini ve telefon kayıtlarını izleyen güvenlik güçleri, sıkı bir çalışma başlattı. Emniyet güçleri, Murat Bahadır'ın son olarak, arkadaşı Erman Ö. ile beraber bölgeye geldiğini belirledi. Şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlatan güvenlik ekipleri, söz konusu kişinin Nilüfer ilçesine Görükle mevkiinde olduğu bilgisine ulaştı. Erman Ö., polisin gece saatlerinde gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. 

Arkadaşını öldürdüğünü kabul eden Erman Ö. ilk ifadesinde, eşinin kendisinden ayrılması sebebi ile psikolojisinin bozulduğunu ve kullandığı uyuşturucu maddenin etkisi ile halüsinasyon gördüğünü kaydederek, "Eşimle ilişkisi olduğunu düşündüm ve Murat Bahadır'ı silahla vurdum. Cesedini yol kenarına atarak kaçtım." dedi.





Yorumlar (0)