Bir ay önce bıçakladığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yaşlı adam, 1 ay önce aralarında yaşanan tartışma sebebiyle bıçakladığı 24 yaşındaki genci av tüfeğiyle katletti.  

GÜNDEM 20.12.2021, 10:16 21.12.2021, 09:16
Bir ay önce bıçakladığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü

Olay, akşam saat 18:30 civarında Sarıyer ilçesine bağlı Kumköy Kilyos Caddesi üzerinde yaşandı.

Komşusunu av tüfeğiyle öldürdü

İddiaya göre, kapı komşuları 24 yaşındaki Alican Samur ile 62 yaşındaki İsmail Aktaş, ikamet ettikleri müstakil evlerin ortak avlusunda sözlü bir şekilde tartışmaya başladı. Alkollü olduğu belirlenen İsmail Aktaş, sözlü tartışmanın ardından İsmail Aktaş’a evindeki av tüfeğiyle ateş etti. Silah seslerinin gelmesinden sonra vatandaşların ihbar etmesi üzerine, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Jandarma ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik tedbiri alırken, yerde yatan Alican Samur’a sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yapılan incelemelerde Alican Samur’un yaşamını yitirdiği tespit edildi. Öte yandan İsmail Aktaş ise olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. 

1 ay önce de tartışma yaşandı

Olay yeri ekipleri, olayın meydana geldiği avluda uzun bir süre inceleme gerçekleştirdi. Yapılan incelemenin ardından Samur’un cansız bedeni, cenaze aracıyla Adli Tıp’a götürüldü. 

Kapı komşuları olduğu ve aralarında husumet olduğu belirlenen Alican Samur ve İsmail Aktaş’ın 1 ay önce de tartışma yaşadığı öğrenildi. 1 ay önceki kavgada kavgada İsmail Aktaş, yine Alican Samur’u bıçakla yaralamıştı. Yaşanan bu tartışma ve bıçaklı saldırıdan 1 ay sonra ise İsmail Aktaş, bu defa komşusu Alican Samur’u av tüfeğiyle öldürdü. 

Jandarma ekiplerinin, kaçan şüpheliyi arama faaliyetleri devam ediyor.

Yorumlar (0)