Batman'da dehşet! Yengesini ve yeğenini katletti, eşini yaraladı

Batman’da cinnet getiren Şehmuz Demir (65), aile faciasına yol açtı. Şehmuz Demir, eşini, yengesi ve yeğenine tabancayla kurşun yağdırdı. Yaşanan hadisede 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. 

GÜNDEM 28.05.2022, 09:58 28.05.2022, 10:01
Batman'da dehşet! Yengesini ve yeğenini katletti, eşini yaraladı

Batman'da Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı çevresinde dehşet verici bir hadise yaşandı. 

65 yaşındaki adam dehşet saçtı

Şehmuz Demir isimli şahıs, eşi, yeğeni ve yengesi ile tartıştıktan sonra silahla ateş etmeye başladı. Yaşanan hadisede Şehmuz Demir'in eşi Felek Demir ile birlikte yengesi Keziban Başak ve yeğeni Gani Demir yaralandı.

Şehmuz Demir isimli şüpheli, saldırının ardından otomobille bölgeden uzaklaştı. İhbar sonrasında adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yengesi ve yeğenini öldürdü

Sağlık ekiplerinin kontrollerinde Gani Demir ve Keziban Başak’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralı olduğu tespit edilen Felek Demir ise ilk müdahaleden sonra hastaneye götürülerek, tedaviye alındı.

Demir ve Başak’ın cenazeleri, gerçekleştirilen incelemelerden sonra Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna nakledildi.

Felek Demir’in sağlık durumunun kritik olduğu tespit edilirken, Şehmuz Demir’in yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Yorumlar (0)