Baba oğul 42 gün arayla saldırdı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir adamın husumetlisine saldırmasından 42 gün sonra oğlu da aynı kişiye bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan vatandaş hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, gözaltına alınan şahıs ise tutuklandı.

GÜNDEM 21.09.2021, 09:21 22.09.2021, 09:20
Baba oğul 42 gün arayla saldırdı

Olay, dün akşam saatlerinde Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde yaşandı. Özel halk otobüsü sürücüsü olan Adem Y. ile aralarında husumet olduğu bilinen Emre A. (36) caddede tesadüfen karşılaştı. Adem Y. ile Emre A. arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Emre A., cebinden çıkarttığı bıçak ile Y.’ye saldırdı. Ağır yaralanan Y., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tutuklama kararı çıktı

Olay yerinden kaçan Emre A. ise polis ekipleri tarafından kısa süre sonra yakalandı ve gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, daha sonra Körfez Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahısa tutuklama kararı çıktı ve cezaevine gönderildi.

42 gün önce de saldırıya uğradı

Öte yandan Adem Y. 8 Ağustos tarihinde şoför olarak çalıştığı otobüsünden inerek dinlenmek istedi. Tam o sırada, Emre A., Cemalettin A. (52) ve yeğeni Y.A. (28) tarafından adeta kurşun yağmuruna tutuldu. Yaralanan Adem Y., saldırının ardından darp edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Adem Y. Hemen tedavi altına alındı. Polis ekipleri, silahlı saldırgan Cemalettin A. ve Y.A. isimli şahısları gözaltına alındı. Zanlılar emniyette tamamlanan işlemlerinin tamamlanması ile birlikte Körfez Adliyesi’ne sevk edildi. Daha sonra da hakim karşısına çıkartılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)