Aydın’daki patlamayla ilgili yeni gelişme

Aydın'a bağlı Nazilli ilçesindeki bir restoranda yedi kişinin can vermesi, beş kişinin yaralanmasıyla neticelenen patlamaya dair gözaltına alınan şüpheli şahıslardan üçü tutuklandı.

GÜNDEM 31.12.2022, 23:55 02.01.2023, 09:19
Aydın’daki patlamayla ilgili yeni gelişme

İlçede yer alan bir döner restoranında tüp değiştirildiği esnada yaşanan patlamanın akabinde Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen tahkikat çerçevesinde gözaltına alınan altı kişinin Nazilli Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sona erdi.

Çalışanlardan N.A., savcılık ifadesinin alınmasının akabinde salıverilirken, iş yeri sahibi L.Y., eşi F.Y., tüp bayisinin sahibi A.B. ile iş yeri çalışanları Z.A. ve Ş.G., Nazilli Adliyesine nakledildi.



Üç kişi tutuklandı

'Taksirle yaralama ve öldürme' suçlamasıyla hakimliğe getirilen şüpheli şahıslardan L.Y., F.Y. ve A.B. tutuklandı. Z.A. ve Ş.G. ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Yaralı oldukları öğrenilen ve hastanede olan diğer dört şüpheli şahıstan üçünün taburcu edilerek polis karakoluna götürüldüğü, diğer şüphelinin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Nazilli ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerindeki bir döner restoranında tüp değiştirildiği esnada yaşanan patlamada yedi kişi can vermiş, beş kişi ise yaralanmıştı. Vali Hüseyin Aksoy, olaya ilişkin 10 kişinin gözaltına alındığını bildirmişti.

Yorumlar (0)