Aydın'da hazin veda

Aydın'a bağlı Nazilli ilçesindeki patlamada yaşamını yitirenler defnedildi.

YAŞAM 31.12.2022, 18:45
Aydın'da hazin veda

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde otopsi işlemleri sona eren 38 yaşındaki Neslihan Karaboğa, çocukları 11 yaşındaki Lale Nur ve 4 yaşındaki Cansu Karaboğa ile yakınları 45 yaşındaki Fatma Danaş ve 10 yaşındaki Gamze Karaboğa'nın naaşları, Kuyucak Başaran Mahalle Camisi'ne nakledildi.

Yaşamını yitirenlerden 37 yaşındaki Emine Düztepe ve kızı 14 yaşındaki İrem Düztepe'nin naaşları, Kuyucak'ta toprağa verildi.



Defnedildiler


Vefat edenlerin yakınları, taziye dileklerini kabul etti.

Gözyaşlarına boğulan Gamze Karaboğa'nın acılı babası Ferhat Karaboğa ile Neslihan Karaboğa'nın acılı kocası Musa Karaboğa ayakta durmakta zorluk çekti.

Cenaze namazının akabinde naaşlar, mahalle mezarlığında toprağa verildi.



Alışveriş yapmak için gitmişler

Akraba olan beş kişinin alışveriş yapmak amacıyla Nazilli'ye gittiği belirtildi.

Gamze'nin ilkokul beşinci sınıf, Lale Nur'un ise altını sınıf öğrencisi olduğu kaydedildi.

Cenaze merasimine Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu, AK Parti Aydın vekilleri Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Mustafa Savaş, belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve yurttaşlar iştirak etti.



Olay

Nazilli ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerindeki bir döner restoranında tüp değiştirildiği esnada yaşanan patlamada yedi kişi can vermiş, beş kişi ise yaralanmıştı.

Yorumlar (0)