Alec Baldwin ve eşi kameralar karşısında gergin anlar yaşadı

Geçtiğimiz günlerde ‘Rust’ adlı filmin setinde yaşanan kaza ile görüntü yönetmeninin ölümüne, yönetmenin de yaralanmasına neden olan dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, eşi Hilaria Baldwin ile kameralar önünde yaptığı gergin açıklamalar ile yine gündem oldu.

GÜNDEM 01.11.2021, 17:59
Alec Baldwin ve eşi kameralar karşısında gergin anlar yaşadı

Yaşanan talihsiz olayla ilgili olarak önceki gün ilk kez kameralar karşısına geçerek açıklama yapmak isteyen 63 yaşındaki Alec Baldwin, kameralar önünce eşi ile birlikte son derece gergin bir açıklamaya imzasını attı. Açıklama anının dün ilk kez yayınlandığı görüntülere, Hilaria Baldwin’in yaşadığı gerginlik, sürekli gazetecilerle yaşadığı tartışma ve eşini susturmaya çalışması damgasını vurdu.  

Açıklamanın içeriği önceki gün Amerika basınında geniş bir şekilde yer alırken, konuşma görüntüsü dün ilk kez televizyonlardan yayınlandı.

Hilaria Baldwin’in hareketleri havayı gerdi

Kendisini araçlarıyla takip etmekte olan gazetecilerin sorularını yanıtlamak için arabasını kenara çekerek inen ve açıklama yapmak isteyen Baldwin’in eşinin sürekli stresli halleri de kameralara yansıdı. Hilaria Baldwin de açıklama yapılırken basın mensuplarını kendi cep telefonuyla da çekmeye çalışarak tansiyonu daha da yükseltti.

“Trilyonda bir ihtimal gerçekleşti”

Alec Baldwin yaptığı konuşmada soruşturma nedeniyle konuşma yasağı olduğunu belirtip Halyna Hutchins için “O benim sevdiğim bir arkadaşımdı. Hatta filmin ilk çekim günü New Mexico’da birlikte yemek yedik. Biz çok iyi bir ekiptik. Sonra bu korkunç oldu. Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu” açıklamasını yaptı.

Gazetecilerin filmin akıbeti ile ilgili sorular sorması üzerine, böyle bir ihtimalin olmadığını düşündüğünü söyleyen Baldwin, insanların güvenliği için çekimlerde ateşli silah kullanımının sınırlandırılmasından yana olacağını belirterek bunun için kendi üstüne düşen her şeyi yapacağını söyledi.

Bir yandan basınla, bir yandan eşi ile uğraştı

Ünlü aktör konuşurken eşinin sinirli bir şekilde araya girmek istemesine ‘Pardon’ diyerek izin vermedi ve soruşturma için sürekli polislerle iletişim halinde olduğunu belirtti.   

Ardından bir gazeteci, hayatını kaybeden çalışma arkadaşı Halyna Hutchins’in ailesiyle görüşüp görüşmediğini sormaya çalışırken, görüntü yönetmeninin adını hatırlayamadı. Bunun üzerinde Hilaria Baldwin, “Onun adı Halyna” diyerek çıkıştı. Ardından da “Bunu bilmeniz gerekirdi” diyerek basın mensubunu tersledi.

Daha sonra Alec Baldwin, Halyna’nın eşi ve oğluyla buluştuğunu söyledi. Görüşmenin nasıl geçtiğini soran gazetecilere de “Bunu nasıl nitelendireceğim bilmiyorum” yanıtını verdiği anda Hilaria Baldwin yeniden sinirlenerek ‘Ayrıntı yok” şeklinde konuştu. Daha sonra Alec Baldwin eşini soruyu kendisinin yanıtladığını söyleyerek onu susturmaya çalışıt. Sonra gazetecilere dönüp, Halyna’nın eşinin acıdan mahvolduğunu, böyle kazaların film setlerinde yaşanabileceğini, ancak trilyonda bir ihtimalin gerçekleştiğini söyledi.

 Eleştiri yağmuruna tutuldu

Baldwin, daha sonra mahremiyetlerine saygı gösterilmesini isteyerek izin istedi. Hilaria Baldwin de “Çocuklar arabada şu an ağlıyor. Çünkü siz onları takip ediyorsunuz” diyerek kızdı.

Hilaria Baldwin’in kameralar önündeki sinirli tavrı sosyal medyada eleştirildi. Pek çok kişi, Hilaria Baldwin’i odak konusu olmaya çalışmakla ve eşi Alec Baldwin’in yaratma çalıştığı anlaşma ortamını bozmakla itham etti.

Mutlu aile tablosu tepki çekti

Diğer yandan Baldwin Ailesi’mim çocuklarıyla birlikte Cadılar Bayramı kostümlerini giyerek paylaştıkları poz da tepki çekti. Çocuklarını mutlu etmek istediklerini söyleyen Hilaria Baldwin sadece çocuklarını mutlu etmek için böyle bir şey yaptıklarını söyledi.

Yorumlar (0)