Akşener, Karamollaoğlu, Babacan ve Davutoğlu'ndan peş peşe paylaşımlar

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Algı çalışmalarından beslenen bir seçim gecesindeyiz. Sabaha kadar buradayız." ifadelerini kullandı. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ise "Aynı bayat senaryoları yeniden sergilemeye çalışıyorlar." dedi.

GÜNDEM 14.05.2023, 23:46 15.05.2023, 00:49 Hakan Öksüz
Akşener, Karamollaoğlu, Babacan ve Davutoğlu'ndan peş peşe paylaşımlar

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oylar sayılıyor. İtirazların ardından açılan sandıklardaki oy oranlarına ilişkin veriler, YSK'nın sistemine giriliyor. Anadolu Ajansı tarafından aktarılan ilk verilerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oyunun yüzde 60 bandında gösterilmesi, muhalefet cephesinin tepkisine yol açtı. AK Parti ve Anadolu Ajansı'ndan itirazlara ilişkin açıklamalar geliyor.

Davutoğlu: Sonuç Algı Oyunlarıyla Değişmez

Gelecek Parti lideri Davutoğlu da, "Demokratik olgunluk içinde geçen seçimin sonucunu hiç kimse manipülasyonlarla, algı oyunlarıyla değiştiremez" dedi.

Babacan: Tüm Kadrolarımızla Sahadayız

DEVA Partisi lideri Babacan ise, "Sandık başındaki arkadaşlarım, son ana kadar sandıkları terk etmeyin, hep beraber büyük bir demokrasi hikayesi yazıyoruz" ifadelerini kullandı.

Akşener: "Bu filmi daha önce izledik"

Millet İttifakı'nın ortaklarından İYİ Parti ve Saadet Partisi de açıklanan oy oranlarına ilişkin açıklamalar yapıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Algı çalışmalarından beslenen bir seçim gecesindeyiz... Ama yemezler, çünkü biz bu filmi daha önce çok izledik." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu: "Bayat senaryolar"

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi. Karamollaoğlu, "Her seçim izlediğimiz bayat senaryoları bir kez daha sergilemeye çalışıyorlar." paylaşımını yaptı.

Yorumlar (0)