AK Partili Çelik'ten Güney Kıbrıs'taki tarihi caminin kundaklamasına tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Güney Kıbrıs’taki tarihi caminin kundaklanmasına tepki gösterdi. Çelik, "Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi’ne gerçekleştirilen saldırıyı ve gerekli önlemleri almayan yetkilileri şiddetle kınıyoruz. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin saldırıyı gerçekleştiren kişiler ile ilgili gerekeni yapmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 27.08.2023, 12:10 27.08.2023, 12:18
AK Partili Çelik'ten Güney Kıbrıs'taki tarihi caminin kundaklamasına tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Güney Kıbrıs'taki Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi’nin kundaklanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Çelik, "Saldırıyı gerçekleştirenleri ve gerekli önlemleri almayan yetkilileri şiddetle kınıyoruz. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin saldırıyı düzenleyenler ile ilgili gerekeni yapmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Partili Çelik'in açıklaması şu şekilde:

"Güney Kıbrıs Rum Yönetimi içerisinde bulunan camilere yönelik nefret eylemlerine bir yenisi daha eklendi. Limasol’da bulunan Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi kundaklandı.

Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi’ne yönelik gerçekleştirilen saldırıyı ve gerekli önlemleri almayan yetkilileri şiddetle kınıyoruz.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin saldırıyı gerçekleştirenler ile ilgili gerekeni yapmasını bekliyoruz."

Yorumlar (0)