Ahmet Davutoğlu: MHP'nin oylarını biz alacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkında söylediği ‘fosil’ benzetmesine yanıt veren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "MHP'nin oylarını biz alacağız, Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı bundan kaynaklanıyor." dedi.

GÜNDEM 29.10.2020, 18:02
Ahmet Davutoğlu: MHP'nin oylarını biz alacağız

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, KRT TV'de yayınlanan bir programın konuğu oldu. Ahmet Davutoğlu, gazeteciler Saygı Öztürk ve Elif Doğan Şentürk'ün sorularını yanıt verdi.

Bahçeli'nin 'fosil' söylemine yanıt verdi

Gündeme dair konular ile ilgili açıklamalarda da bulunan Ahmet Davutoğlu'nun hedefinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkında sarf ettiği sözler vardı. 

Devlet Bahçeli'nin, kendisi için "Siyasi fosil, siyasi artık." şeklindeki söylemlerine alındığını söyleyen Ahmet Davutoğlu, "Devlet Bahçeli önce aynaya baksın." diyerek cevap verdi.

"Bahçeli, Gelecek Partisi'nden rahatsız"

Bahçeli'nin bu sözleri niçin söylediğine dair açıklamada bulunan Davutoğlu, "Bahçeli, bizim partimizden rahatsız. AK Parti'nin kaybettiği oyların yeni adresi Gelecek Partisi. Bahçeli oturduğu yerden AK Parti'nin oylarını almaya devam edecekti. Bahçeli'ye buradan sesleniyorum, oturduğu yerden siyaset yapabilme dönemi son buldu." dedi.

"MHP'nin oylarını biz alacağız"

"Askıda ekmeğin ilk sorumlusu Erdoğan ise, ikincisi de Bahçeli'nin kendisidir. Seçmen, önümüzdeki ilk seçimde Bahçeli ve Erdoğan'a büyük bir ders verecek. Daha önce MHP'ye verilen oylar bizim partimize gelecek. Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı bundan kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)