İYİ Partili Ümit Özdağ disipline sevk edildi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisine ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik söylemleri ve suçlamaları sebebi ile partisinin Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

GÜNDEM 29.10.2020, 18:33 29.10.2020, 18:39
İYİ Partili Ümit Özdağ disipline sevk edildi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisince alınan karar doğrultusunda Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

"Disipline sevk edilmesine dair talepler geldi"

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, yaptığı yazılı paylaşımda, Ümit Özdağ'ın İYİ Parti ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkındaki açıklama ve suçlamaların kamuoyunca bilindiğini açıkladı.

Tüm bunların üzerine, il başkanları ve ilçe başkanının disiplin sürecine başlanması yönünde istekte bulunduğunu belirten Uğur Poyraz, "Genel Sekreterliğimize iletilen başvurular, bugün Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'e sunulmuş, Genel Başkanımız da başvuru ve istekleri değerlendirerek Sayın Ümit Özdağ’ın Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar vermiştir." dedi.

Ne olmuştu?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğuna dair açıklamalarda bulunmuştu. 

İYİ Parti içerisinde tartışmalara sebep olan Ümit Özdağ'ın söylemlerinin ardından konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kötülüğe ümit olmayacağız." açıklamasıyla Ümit Özdağ'a cevap vermişti.

İYİ Parti'den açıklama geldi

Yorumlar (0)