Adana’da korkunç gece: Yasak aşk yaşayan çift, intihar etti

Adana’da yasak aşk yaşayan ve bu sebeple intihar etmeye karar veren sevgililer, köprünün üzerine çıkarak Seyhan Baraj Gölü’ne el ele atladı. Olayda kadın şahıs hayatını kaybederken erkek ise kurtarıldı.

GÜNDEM 13.05.2022, 09:52 14.05.2022, 09:50
Adana’da korkunç gece: Yasak aşk yaşayan çift, intihar etti

Önceki gece Çukurova ilçesinde yer alan Çatalan Batı Köprüsü’nde yaşanan intihar olayında dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre bir süredir yasak aşk yaşayan Sonay T. ve Tuncay K., ilişkilerine bir türlü çözüm bulamayınca birlikte intihar etmeye karar verdiler. Tuncay K.’ya ait araçla köprüye gelen çift, daha sonra el ele tutuşarak göle atladılar. Yaşanan olaya tanık olan bölgedeki vatandaşlar hemen ihbarda bulunarak polis ve sağlık ekiplerinden yardım istediler. Bölgeye hızlı bir şekilde erişen ekipler, sualtı polislerinin de eşliğinde çifti gölden çıkardı. 

“Böyle bir karar verdik, rezil olduk”

Göle atlayan Sonay T.’nin yaşamını yitirdiği tespit edilirken, Tuncay K.’nin ise gölde çırpınarak yardım istediği görüldü. Çığlık atarak yardım isteyen Tuncay K.’ye can simidi atan ekipler, şahsı sağlıklı bir şekilde kurtarmayı başardı. İntihar girişiminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuncay K. “Yasak aşk yaşıyorduk, çözüm bulamadık. Böyle bir yola gitmeye karar verdik, sonunda da rezil olduk” ifadelerini kullandı. 

Sonay T.’nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Ekipler eşliğinde gölden çıkarılan Tuncay K., bölgede yapılan ilk kontrollerinin ardından ambulansa bindirilerek Çukurova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Boğularak yaşamını yitiren Sonay T.’nin cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)