Aci ailesinin büyük dramı: Kuzeni de 10 gün sonra benzer bir kazada öldü!

Yazar Eylem Tok'un ehliyetsiz oğlunun kullandığı aracın çarptığı Oğuz Murat Aci, hayatını kaybetmişti. Ülkenin gündemine oturan olaydan 10 gün sonra Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anıl Aci, benzer şekilde hayatını kaybetti. Arızalanan aracını emniyet şeridine çeken Anıl Aci, bir kamyonun çarpması sonucu can verdi. Anıl Aci'nin babası Soner Aci ve nişanlısı Elif Aydın, yaşadıkları kayba ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 15.03.2024, 20:28 15.03.2024, 20:44 Hakan Öksüz
Aci ailesinin büyük dramı: Kuzeni de 10 gün sonra benzer bir kazada öldü!

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun kullandığı lüks cip, arızalanan ATV'si ile emniyet şeridinde uğraşan Oğuz Murat Aci'ye çarpmıştı. Oğuz Murat Aci yaşamını yitirmiş, kazaya sebep olan oğlunu Mısır'ın ardından ABD'ye kaçıran Eylem Tok, eleştiri oklarına hedef olmuştu.

Kamyonun sürücüsü, "rüzgar savurdu" diyerek savunma yaptı

Feci kazadan 10 gün sonra Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anıl Aci, benzer şekilde hayatını kaybetti. Soner Aci ve oğlu Anıl Aci, 11 Mart Salı günü arızalanan araçlarını Silivri TEM Otoyolunda emniyet şeridine çekti. Bir kamyonun çarptığı Anıl Aci, yaşamını yitirdi. Kazaya sebep olan ve gözaltına alınan kamyonun sürücüsü olan S.İ, kamyonun rüzgar nedeniyle savrulduğunu belirterek kendini savundu. 

Nikah ve yeni işe girme işlemleri için rapor almıştı

Anıl Aci, Türkiye'nin gündemine oturan kazada hayatını kaybeden kuzeni Oğuz Murat Aci'ye benzer şekilde, arızalanan aracıyla uğraşırken yaşamını yitirdi. Nikah ve yeni işe girme işlemleri için rapor almaya hastaneye giden Anıl Aci'nin, dönüş yolunda meydana gelen kazada can verdiği kaydedildi.

Baba Soner Aci: "10 gün önce birlikte taziyeye gitmiştik"

Oğlu Anıl Aci ile birlikte 10 gün önce yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin ölümü nedeniyle taziyeye gittiklerini kaydeden baba Soner Aci, "Acının üstüne bir acı daha. Oğlumla birlikte taziyeye gitmiş ve hep beraber ağlamıştık. 'Allah düşmanımızın başına vermesin' diye temennide bulunmuştuk. Bu kaza değil, bir cinayet. O kamyonun emniyet şeridinde işi ne?" diye konuştu.

Anıl Aci'nin nişanlısı Elif Aydın: "O gün nikâh tarihi almıştık"

Korkunç kazada hayatını kaybeden Anıl Aci'nin nişanlısı Elif Aydın, "Düğün hazırlıkları yapıyorduk. Kaza günü nikah tarihi aldık, fotoğraflar çektirdik. Belediyeden çıkınca beni de götürmek için 3 saat ikna etmeye uğraştı. Tam gidecekken 'çok yoruldun, gelme' dedi. Konuşulacak o kadar çok şey var ki." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)