500 asker ve polis, katilleri böyle yakaladı!

Iğdır'da bir kişinin silahla öldürülmesinin ardından iki zanlı Ermenistan'a kaçmaya çalışırken İHA desteğiyle yakalandı. Operasyonda kullanılan İHA'nın sağladığı görüntüler basınla paylaşıldı.

GÜNDEM 13.03.2020, 14:15
500 asker ve polis, katilleri böyle yakaladı!

Iğdır'da bir kişinin silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı. 

Iğdır ilinin Karakoyunlu ilçesindeki Iğdır-Aralık kara yolu yakınında yer alan banka şubesinin önünde arkasından yaklaşan motosikletteki A.K. ile kardeşi S.K'nin silahlı saldırısına uğrayan Yakup Tutka'nın öldürülmesine ilişkin 6 zanlı cinayet masası ekipleri ve askerler iş birliğinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Emniyetteki işlemleri sonrası yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.K. ve S.K. kardeşler "tasarlayarak öldürme", babaları R.K ise "cinayete azmettirmek" suçlamasıyla cezaevine konuldu.

Diğer 3 zanlının emniyetteki işlemleri ve ifadeleri ise sürüyor.

Cinayetin ardından Ermenistan'a kaçarken sınıra 3 kilometre kala gözaltına alınan A.K. ve S.K'nin yakalanması için insansız hava aracı (İHA) desteğiyle gerçekleştirilen operasyonun görüntüleri basınla paylaşıldı.

Yaklaşık 500 polis ve askerin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda yakalanan A.K. ve S.K'den, Yakup Tutka'ya yönelik saldırıda kullandıkları iki tabanca ele geçirildi.

Yorumlar (0)