28 yaşındaki teğmen şehit düştü!

Terör yuvalarını imha etmek için başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu'ndan acı bir haber geldi. 28 yaşındaki Piyade Teğmen Bekir Can Kerek'in şehit düştüğü bildirildi.

GÜNDEM 22.04.2022, 23:39 24.04.2022, 09:09 Hakan Öksüz
28 yaşındaki teğmen şehit düştü!

Suriye'nin kuzeyindeki terör yuvalarını imha etmek için başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgedeki terör yuvalarına bombardıman yapıyor. 

Acı haber Denizli'ye ulaştı!

Operasyon devam ederken askeri yetkililerden gelen bir haber yürekleri dağladı. Gelen bilgilere göre Piyade Teğmen Bekir Can Kerek, teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü. Şehit Teğmen Bekir Can Kerek'in şehit olduğu haberi, Denizli’deki ailesine ulaştırıldı.

Haberi vermek üzere şehit teğmenin Kayalar Mahallesi'nde evine askeri yetkililer, sağlık ekipleri ve Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu gitti. 28 yaşındaki teğmenden gelen acı haber, anne Elif Kerek (58) ve baba Salih Kerek'e (60) verildi.

Şehidin eşi de 28 yaşındaydı

Şehit teğmenin 28 yaşındaki eşi Gamze Kerek'in ise İzmir'de yaşadığı kaydedildi. Şehidin cenaze töreninin yarın Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi'nde yapılacağı belirtildi.

Yorumlar (0)