Hazine ve Maliye Bakanı Elvan: Esnafı yalnız bırakmayacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, TESK ile yapmış olduğu açıklama sonrası yeni destek paketlerinin gelebileceğinin sinyalini veren açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ 22.02.2021, 11:54 23.02.2021, 09:08
Hazine ve Maliye Bakanı Elvan: Esnafı yalnız bırakmayacağız

Koronavirüs salgınının ülkemizi etkisi altına almaya başlaması sonrası uygulanan kısıtlamalardan dolayı kimi esnaf ekonomik anlamda zor günler yaşadı.

Bakanlık tarafından esnafın içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkması için yardım paketleri açıklandı.

Kısıtlamaların uzamasından dolayı esnaflar oluşan yeni problemlerine karşı hükümetten bir adım bekliyordu.

Bu kapsamda TESK yönetimi, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a ziyarette bulundu.

Yapılan toplantıda esnafın yaşadığı sorunlar değerlendirildi. Bakan Elvan, esnafın taleplerini öğrendi.

Toplantı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Bakan Lütfi Elvan, her zaman esnafın yanında olduklarını söyleyerek bundan sonra da yanlarında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Elvan’ın yaptığı açıklamada her zaman esnafın yanında olduğunu ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bakan Elvan’ın yapmış olduğu bu açıklama esnafın oluşan problemlerine karşı yeni bir destek paketinin de sinyali olarak görüldü.

“Esnafımızı yalnız bırakmayacağız”

Lütfi Elvan yaptığı açıklamada, “Esnafımız bizim için kıymetlidir. Pandemi sürecinden nasıl etkilendiklerini biliyoruz. Esnafımızın yaşamış olduğu sorunları en az düzeye indirmek için farklı destek mekanizmalarını devreye soktuk, bundan sonraki dönemde de esnafımızı yalnız bırakmayacağız. TESK yönetimiyle yapmış olduğumuz toplantıda, esnafımızın beklentilerini, taleplerini ele aldık. Bendevi Palandöken ve heyetine değerli fikirleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikten kuvvet doğar.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)