Ziya Selçuk, uzaktan eğitim hakkında açıklama yaptı 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, salgın konusunda alınan yeni tedbirlerden olan “uzaktan eğitim” ile ilgili açıklamalarda bulundu. Selçuk, “Uzaktan eğitime geçiyoruz, derken yaşadığımız üzüntüyü anlatamayız” şeklinde konuştu. 

EĞİTİM 15.04.2021, 13:13 15.04.2021, 17:39
Ziya Selçuk, uzaktan eğitim hakkında açıklama yaptı 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, resmi sosyal medya hesabı üzerinden “yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitime geçiş” ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 

Okulda ders dinleyen öğrencilerin fotoğrafı ile yaptığı paylaşımda Selçuk, eğitim camiasının, uzaktan eğitime geçiş konusunda duyduğu üzüntünün ve yüz yüze eğitim günlerinde duyduğu sevincin tarifi olmadığını aktardı. 

Ülkece zor dönemlerden geçtiğimizi fakat her zorluğun bir bitişi olduğunu hatırlatan Selçuk, tekrar yüz yüze eğitime geçilmesi konusunda umutlu olduklarını belirtti.



“Okulların tekrar açılması için çabalayacağız”

Okulları tekrar açmak için çabalayacaklarını “Yine de deneyeceğim” cümlesi ile belirten Ziya Selçuk, 18 milyon öğrenci ve 1 milyon öğretmen için “evde kalın” çağrısında bulundu. Hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin duygularını bir cümleye sığdıramayacaklarını belirten Bakan, “Ülkenin geleceği için kurallara uyalım” şeklinde paylaşımını sonlandırdı. 

Yorumlar (0)