Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerle yaptığı sohbette öğretmen atamaları ile ilgili müjde verdi. Putin’in Türkiye ziyareti ile ilgili konuşan Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'in randevu isteği hakkında da açıklama yaptı.

EĞİTİM 16.04.2024, 23:29 18.04.2024, 09:17 Hakan Öksüz
Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi

Gazetecilerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, merak edilen konulara dair açıklamalar yaptı. Öğretmen atamaları konusuna dair çokça soru geldiğini belirten Erdoğan, "Süreç fazla uzamayacak. Yakında bir miktar atama gerçekleştireceğiz. Şu an kaç atamanın yapılacağını açıklamak doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız bununla ilgili çalışıyor." ifadelerini kullandı. 

Tanzanya Cumhurbaşkanı ile Rusya lideri Putin'in Türkiye ziyareti

Tanzanya Cumhurbaşkanının Türkiye'yi ziyaret edeceğini kaydeden Erdoğan, "Afrika’nın önemli bir ülkesi Tanzanya. Dolayısıyla onun gelişi bizim için çok önemli. Yatırımlar açısından önemli fırsatlar doğacaktır." diye konuştu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye ziyareti ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Satın Putin ile telefonda sık sık görüşüyoruz. Türkiye'yi ziyaret edecek ancak henüz tarih netleşmiş değil. Kısa sürede tarih belirlenecek." dedi.

"Özgür Özel'e kapımız açık"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu isteği hakkında da yorumda bulunan Erdoğan, "Sayın Özel'e kapımız açık. Masaya yatıracağımız çok başlığımız var. Ziyarete geldiklerinde konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)