Öğrencilere bilişim konulu "Kış Kampı"

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi, 27-31 Ocak tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesinde öğrenciler için "Kış Kampı" düzenliyor.

EĞİTİM 10.01.2020, 10:29
Öğrencilere bilişim konulu "Kış Kampı"

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesinin yaptığı açıklamaya göre, öğrencilere yapay zekâ ve adli bilişim gibi konularda eğitim verilecek Kış Kampı için katılmak isteyenlerin yarın gün bitimine kadar "kamp.siberkulupler.com" adresi üzerinden başvuru yapması gerekiyor. 

21 ana başlık olacak

Kış Kampı'na en az 500 öğrencinin katılması hedefleniyor. Bahçeşehir Üniversitesinde 27-31 Ocak'ta düzenlenecek kampta, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi üyesi firmalar ve sektörde alanında uzman eğitmenleri tarafından, web uygulama güvenliği, derinlemesine ağ güvenliği, siber güvenlikte yapay zekâ, adli bilişim, uygulama sızma testi gibi konuların da yer aldığı 21 ana başlık altında sınıflar sunulacak.

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından 2019 yılının ağustos ayında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde düzenlenen Siber Güvenlik Yaz Kampı'nda, 20 sınıfta yapılan eğitimlere 500'e yakın öğrenci katılmıştı. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, kampta öğrencilerle buluşmuştu. Önceki yılki diğer kamplarla beraber toplamda 2 bin 500'e yakın öğrenciye siber güvenlik eğitimi sunulmuştu.

Yorumlar (0)