Scarlett Johansson’dan itiraf: Kızı filmde fark etmedi!

Ünlü Hollywood oyuncusu Scarlett Johansson, kızıyla beraber 1997 yapımı ‘Evde Tek Başına’ serisinin üçüncü filmini izlediklerini belirtti. Filmde çocukken oyuncu olarak görev alan Johansson, altı yaşındaki kızı Rose Dorothy’nin filmi izlerken kendisini fark etmediğini itiraf etti. 

DÜNYA 19.04.2021, 14:06 20.04.2021, 12:01
Scarlett Johansson’dan itiraf: Kızı filmde fark etmedi!

Rol aldığı ‘Lucy’, ‘Avengers’, ‘Lost In Translation’, ‘Girl with A Pearl Earring’ gibi filmlerdeki performansıyla akıllara kazınan ve son filmleri ‘Jojo Rabbit’ ve ‘Marriage Story’ deki rolleriyle aynı dönemde iki kez Oscar’a aday olan Scarlett Johansson, 1990 yapımı nostaljik filmleri izlemeye başladığını belirtti. Koronavirüs salgını nedeniyle kızıyla evde vakit geçiren Johansson, bu yıllarda çocuk oyuncu olarak rol aldığı filmlere de yeniden bakmaya başladığını sözlerine ekledi.



Kızı, annesini filmde tanıyamadı

1997 yılında vizyona giren ve Macaulay Culkin’in başrolünde olduğu ‘Evde Tek Başına 3’ filminde rol alan Johansson, filmi altı yaşındaki kızı Rose Dorothy ile tekrar izlediklerini belirtti. Daha öncesinde serinin ilk iki filmini de izleyen anne-kız, üçüncü filmi izlerken bir detayı atladı. Filmi izlemeden önce Johansson, kızına filmde rol aldığını ve herhangi bir bağı olduğunu söylemedi. Kızının bu detayı filmi işlerken keşfetmesini bekleyen Johansson, beklediği keşfi göremedi.



Filmde, 11 yaşındayken rol aldı

Bunun üzerine oynadığı sahneyi tekrar açan ve kızına bu kişinin kim olduğunu soran Johansson, kızından beklediği cevabı aldığını belirtti. Filmde tam da 11 yaşındayken rol aldığını söyleyen Johansson, beyazperdedeki ilk oyunculuk deneyimlerinden bir tanesini bu filmde yapmıştı. Güzel oyuncu son dönemde ise, Black Widow karakteriyle ilgiyi üzerine çekmişti. 

Yorumlar (0)