Merakla beklenen Black Widow filminden yeni fragman yayınlandı!

Uzun bir süredir çekim süreci ilgiyle takip edilen ve merakla beklenen ‘Black Widow’ filminden yeni bir fragman yayınlandı Başarılı aktris Scarlett Johansson’ın başrolünde yer aldığı filmin, 9 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

MEDYA 06.04.2021, 15:03 06.04.2021, 17:55
Merakla beklenen Black Widow filminden yeni fragman yayınlandı!

Sinematik evrenin merakla beklenen filmlerinden Black Widow’dan, yepyeni bir tanıtım yayınlandı. Uzun zamandır merakla beklenen ve çekimleri de ilgiyle takip edilen filmin, 9 Temmuz 2021 tarihinde sinemalarda izlenmesi bekleniyor. Gerilim ve casusluk konusu içeren film, geride kalmış hayatıyla bir yüzleşme içerisine giren Natasha Romanoff’un sonuca varılamamış işleriyle yaşadığı büyük mücadele anlatılacak.

Geçmişindeki güç, onu alt etmek için uğraşıyor

Evrenin dördüncü filmi olan Black Widow, geçmişinde kapatamadığı defterlerin yeniden açılmasıyla tehlikeli bir komplonun içine düşen Natasha’ya odaklanıyoruz. Avengers yani Yenilmezler ekibine katılmadan öncesinde yaşadıklarıyla yüzleşmek zorunda kalacak olan Natasha yani Black Widow, kendisini alt etmek isteyen ve bundan asla vazgeçmeyen bir güç tarafından takip ediliyor.

Scarlett Johansson başrolde yer alıyor

Yönetmen koltuğuna Cate Shortland’in oturduğu filmin, yapımcılığını ise Kevin Feige gerçekleştirdi. Filmin başrolünde ise, geçen yıl hem ‘Marriage Story’, hem de ‘Jojo Rabbit’ ile oyuncu dalında adaylık yakalayan Scarlett Johansson bulunuyor. Johansson filmde Natasha yani Black Widow karakterine hayat veriyor. Filmde ayrıca Yelena rolünde, 'Midsommar' filmindeki rolüyle adından söz ettiren başarılı aktirs Florence Pugh’u izleyeceğiz. Alexei yani The Red Guardian karakterini ise David Harbour canlandırırken, sevilen aktris Rachel Weisz ise Melina rolüne hayat verecek.

Yorumlar (0)