Prens William’dan Meghan Markle’a cevap: Irkçı bir aile değiliz

İngiltere Kraliyet Ailesi’ni karıştıran Prens Harry ile Meghan Markle’in evlilik olayından sonra sular durulmuyor. Prens William yaptığı açıklama, kardeşi Prens Harry ve eşi Markle’ın aileye yönelik ırkçılık suçlamalarına karşın ‘Irkçı bir aile değiliz’ şeklinde cevap verdi. 

DÜNYA 11.03.2021, 16:24 12.03.2021, 11:07
Prens William’dan Meghan Markle’a cevap: Irkçı bir aile değiliz

İngiliz Kraliyet Ailesi’ndeki kriz çatlağı gittikçe büyüyor. Meghan Markle ile Prens Harry’nin evlilik olayından sonra ise çeşitli haberlerle gündemde yerini aldı. Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın aileye yönelik ırkçılık suçlamalarına da ailesi adına Prens William’dan yanıt geldi. 

Londra’da bir okul ziyareti sırasında gazetecilere açıklamalar yapan Prens William, Harry ile Meghan’ın ırkçılık yönündeki açıklamalarına yönelik olarak “Biz kesinlikle ırkçı bir aile değiliz” değerlendirmesinde bulundu.

Bebeğin ‘ne kadar koyu’ olacağı konuşuldu

Geçtiğimiz pazar akşamı Amerikalı sunucu Winfrey ile yayınlanan röportajda ilginç ifadelerde bulunan Prens Harry ve Markle, oğullarının Prens unvanı alamadığını ve sarayda ırk sorunları yaşandığını aktarmıştı.

Modern Kraliyet Ailesi’nin ilk karma ırklı üyesi olan Markle, kraliyet ailesinin bir üyesi tarafından da oğulları Archie’nin cildinin ‘ne kadar koyu’ olabileceğinden endişe duyan açıklamalara maruz kaldığını anlatmıştı.
 

Yorumlar (0)