Paşinyan çalınan parfümünün derdine düştü!

Ermenistan'ı terk ederek Soçi'ye kaçtığı iddia edilen Paşinyan, hükûmet binasını basan eylemcilerin parfümünü, saatini, bilgisayarını ve ehliyetini çaldığını belirtti.

DÜNYA 10.11.2020, 11:16
Paşinyan çalınan parfümünün derdine düştü!

27 Eylül 2020 - 10 Kasım 2020. Nikol Paşinyan'ın sivillere saldırarak Azerbaycan'a kafa tuttuğu ve Azerbaycan'ın demir yumruğunu yiyerek yerine oturduğu iki önemli gün olarak tarihte yerini aldı.

Azerbaycan açısından ise 10 Kasım, terör devleti Ermenistan'ın 28 yıllık işgalinden öz topraklarını azat ettiği gün olarak kayıtlara girdi.

Ermeni halkı ayaklandı

Ermenistan’da halk, Azerbaycan karşısında aldıkları hezimetin Erivan yönetimi tarafından kabul edilmesine ve bunu imza altına almasına öfkelenerek Başbakan Nikol Paşinyan’ın makam odasını bastı.

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da Ermeni protestocular ilk olarak Paşinyan'ın Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu karşısında mağlubiyeti kabul ederek işgal edilen topraklardan çıkacaklarını söylemesi üzerine Ermenistan hükümet binası önünde toplandılar.

Hükümet binasının camlarını ve kapılarını kırarak binaya giren öfkeli kalabalık, Paşinyan ve hükümet aleyhine sloganlar attılar.

Protestocuların bir bölümü ise Başbakan Nikol Paşinyan'ın makam odasına kadar ulaştı. Makam odasının kapısını kırarak içeri giren protestocular, odayı dağıtarak Paşinyan'ın derhal istifa etmesini istediler.

"Kapıyı kırıp parfümümü çalmışlar"

Paşinyan ise baskın ile ilgili olarak bir tweet atarak, odasının kapısının kırıldığını, içeri girildiğini ve parfümünün, saatinin, bilgisayarının ve ehliyetinin çalındığını söyledi.

Nikol Paşinyan'ın attığı tweete Ermenistan halkından büyük tepki geldi. Takipçiler sosyal medyada Paşinyan'ı "koskoca Dağlık Karabağ'ı Azerbaycan'a verip kendi parfümünün derdine düşmekle" suçladı.

Akü komple yok!

Bir Türk takipçi ise Paşinyan'ın "Kapıyı kırıp parfümümü çalmışlar" tweetine karşı Türk filminden bir kare paylaşarak, "Aküyü komple çalmışlar! Kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar. Kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun? Hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun? Aküyü çalmamış olsalardı..." karşılığını verdi.

Yorumlar (0)