Meksikalı seri katilden kan donduran itiraf

18 Mayıs’ta Meksika’da tutuklanan ve mahkemeye çıkarılan 72 yaşındaki seri katil Andreas N., 20 yıl boyunca birçok kadını öldürdüğünü ve öldürdüğü kadınların cansız bedenlerini yediğini itiraf etti. 

DÜNYA 22.05.2021, 09:39 23.05.2021, 11:54
Meksikalı seri katilden kan donduran itiraf

Geçen hafta Meksika’da kaybolan Reyno Gonzalez Amador’un (34) bulunması için çalışma başlatan Meksika polisi, şüpheli Andreas N. hakkında bir soruşturma başlatmıştı.

Kurbanların kalıntıları bulundu

Soruşturma çerçevesinde 18 Mayıs’ta tutuklanan Andres N.'nin evinde arama yapılması kararı alınmıştı. Meksika polisinin, şüphelinin evinde yaptığı aramalarda birçok kadına ait olduğu belirlenen kemik ve eşya kalıntılarına ulaşıldı. Ele geçirilen kalıntılar arasında; kafatasları, kafa derileri, kemikler, palalar, kıyafetler, kimlik kartları, oyma testeresi ve bunun dışında 20 cinayete ilişkin ses kayıtlarının da bulunduğu aktarıldı.

Seri katilden itiraf geldi

Öte yandan soruşturma çerçevesinde mahkemeye çıkarılan Andres N.'nin itirafları ise mahkemedekilerin kanını dondurdu. Andres N., mahkemede yaptığı itirafta, 20 yıl boyunca birçok kadını öldürdüğünü belirtirken onların cansız bedenlerini de yediğini itiraf etti.

Kadın cinayetlerinin çok yaşandığı Meksika’da, özellikle başkent Mexico City, 2021’in ilk çeyreğinde 35 kadın cinayetiyle Meksika’nın en çok kadın cinayeti işlenen şehri konumunda yer alıyor.

Yorumlar (0)