Meghan Markle’ın ırkçılık suçlamaları konusunda, Prenses Anne iddiası!

İngiliz Kraliyet Ailesi’ndeki ‘ırkçılık’ suçlamalarının Meghan Markle’ın ortaya çıkarmasının ardından sular durulmuyor. Markle’ın Oprah Winfrey’e verdikleri röportajdaki ırkçılık itirafı konusunda adresin Kraliçe Elizabeth değil, Prenses Anne olduğu iddia edildi.

DÜNYA 02.04.2021, 13:10 03.04.2021, 17:37
Meghan Markle’ın ırkçılık suçlamaları konusunda, Prenses Anne iddiası!

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde yaşanan ırkçılık krizi, Prens Harry ve Meghan Markle’ın Oprah Winfrey’e verdikleri röportajda ortaya çıkmıştı. Kraliyetteki görevlerinden ayrılarak Amerika’ya yerleşen ikili, verdikleri röportajda Meghan Markle’ın bu konudaki itirafıyla gündemden düşmüyorlar. Bu konuda herkes Kraliçe Elizabeth’i hedef olarak görse de, konunun altından bambaşka bir üye ortaya çıktı.

Irkçılığı Prenses Anne’in yaptığı iddia ediliyor

İddia, İngiliz Kraliyet Ailesi hakkında birçok biyografik kitap kaleme alan Leydi Colin Campbell tarafından ortaya atıldı. 71 yaşındaki Campbell, Prens Harry ve Meghan Markle’ın çocukları olan Archie’nin ten rengini sorgulamaya sokan tek bir kişi olduğunu ve bu kişinin Prenses Anne'den başkasının olamayacağını iddia ederek ortaya bambaşka bir konu attı. Campbell, sarayda hiç kimsenin Meghan Markle’ın ten rengi hakkında bir endişede bulunmadığını ve ailenin bunu kabul ettiğini belirtti.

Aile için uygun biri olmayacağını düşündüğünü söyledi

Prens Harry ve Meghan Markle’ın verdikleri röportajda sözlerinin yanlış anlaşıldığını ya da çiftin bu konuyu yanlış anladığını düşündüğünü belirten Campbell, sözlerin ırkçılığa yönelik olmadığını fakat İngiliz ve Amerikan halkı arasındaki kültürlerin farklılıklarına ilişkin bir açıklama olduğunu belirtti. Campbell, ailede sadece Prenses Anne'in Prens Harry’ye Meghan Markle’ın yanlış kişi olduğunu söylediğini belirtti. Ailede başka kimsenin ırkçılık yapmadığını belirten Campbell, Prenses Anne’in Meghan Markle’ın ailelerine uygun biri olmadığını, onunla evlenmemesi gerektiğini ve ülke için de yanlış kişi olabileceğini söylediğini belirtti.

Yorumlar (0)