Koronavirüs aşısını sadece kendilerine yaptırdılar!

Rus finansçı Kirill Dmitriev, eşiyle beraber yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı yaptırdığını iddia etti. 

DÜNYA 18.07.2020, 14:35
Koronavirüs aşısını sadece kendilerine yaptırdılar!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı konusunda dünyayı sarsacak bir iddia ortaya atıldı.

Rus finansçı Kirill Dmitriev, eşi Natalia Popova ile beraber yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı yaptırdığını ileri sürdü. 

Dmitriev, ülkesinde üretilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının üçüncü seviye denemelerine girdiğini kaydederek, kendisi ile eşi Popova'nın vücudunda normal bir vakada yer alan antikorların 2 katı kadar antikor olduğunu ifade etti. 

Rus finansçı, başkent Moskova'da geliştirilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşının Eylül ayında hazır olacağının öngörüldüğünü söyledi. 

Natalia Popova'nın eski bir model olduğu biliniyor. Genç kadın, evinde iki tane Afrika yaban kedisine bakıyor. 

Dmitriev'in yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısında ilerleme kaydedildiğine dair açıklamasının zamanlaması dikkatlerden kaçmadı.

İngiltere, kısa süre önce Oxford Üniversitesi'nin geliştirmeye çalıştığı yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısına Rus hackerlar tarafından siber saldırı gerçekleştirildiğini ileri sürmüştü.

Rusya istihbaratı ile ilişkisi olan hackerların, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı aşı çalışmaları yapan kurum ve kuruluşlardan veri sızdırmaya ilişkin hamlelerde bulunduğu ileri sürülüyor. Rusya'dan siber korsanların, söz konusu aşılara dair önemli bilgilere ulaştığı kaydediliyor. 

Yorumlar (0)