Obi Mikel: Ahmet Ağaoğlu özür dilerse dönerim!

Obi Mikel, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kendinden özür dilemesi durumunda takıma dönebileceğini ifade etti. 

SPOR 18.07.2020, 14:55
Obi Mikel: Ahmet Ağaoğlu özür dilerse dönerim!

Trabzonspor'da top koşturan Obi Mikel, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde ailesi için kaygılandığını ve onları yalnız bırakmak istemediğini belirterek, bordo-mavililer ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. 

33 yaşındaki futbolcu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde ailesine ilişkin endişelerinin olduğunu, bunu Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na ilettiğini, fakat önem verilmediğini söyledi.

"Gittiğim için sevinenler oldu"

Bu duruma üzüldüğünü aktaran Nijeryalı futbolcu, önceliğinin ailesi olduğunu söyleyerek Trabzonspor ile yollarını ayırdığını ifade etti.

Obi Mikel, kalması için herhangi bir çaba harcanmadığını belirterek, gittiği için sevinenlerin bile olduğunu anlattı. 

"Dönmeyi isterim ama..."

Bordo-mavili taraftarların kendisi için çok önemli olduğuna dikkat çeken Nijeryalı futbolcu, hala sosyal medya aracılığıyla taraftarlar ile sohbet ettiğini belirtti.

33 yaşındaki futbolcu, tekrar Trabzonspor'a dönmeyi istediğini ama önce Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan özür beklediğini, bunu hak ettiğini kaydetti. 

"Sıkıntıyı halledebiliriz"

Geri dönmeyi çok istediğini ifade eden Obi Mikel, gittiği zaman kendisine kızanlar olduğunu ancak taraftarlardan birçok destek mesajı geldiğini söyledi.

Nijeryalı futbolcu, taraftarların kendisini çok iyi hissettirdiğini aktararak, dönmesi için bir defa Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun araması gerektiğini, sıkıntıyı halledebileceklerini ve sadece bir özür beklediğini kaydetti. 

Yorumlar (0)